google-site-verification=B35-aQvOlDN3SY8OfhvFmd8HprGIcwaPcUQrvWb4lo4

Chauteix Academy

Chauteix gelooft in het delen van haar gedachtegoed en wijze van werken met anderen. Binnen de Chauteix Academy bieden wij dan ook een aantal opleidingen aan waarin onze kerngedachte centraal staat.


Chauteix werkt met het 5 EES Leiderschapsassessment. Dit assessment meet vijf fasen in leiderschapsbewustzijn. De onderliggende waarden en verborgen patronen zijn direct zichtbaar.  Chauteix zet dit assessment in voor individuele en teamcoaching.

Wat wij je kunnen bieden?

Deep System Executive Coach

Ben je een ervaren coach en wil jij je verder ontwikkelen als Executive Coach? Wil je werken met sub-liminale interventies en triple loop learning? Wil je leren werken met de coachee's prime concern en dysfunctionele patronen?

Dan is de Deep System Executive Coach opleiding voor jou! Werk aan je persoonlijke ontwikkeling en aan je grondhouding als coach. Ervaar de mogelijkheden van het Deep System Coaching en het 5 EES model.

Regeneratief Leiderschap

Deze complexe tijd vraagt veel flexibiliteit van organisaties en hun leiders. Er wordt continu een beroep gedaan op creativiteit, authenticiteit en aanpassingsvermogen van leiders en hun (executive) teams. Chauteix Institute ondersteunt leiders in hun persoonlijke ontwikkeling op weg naar regeneratief leiderschap.
Met een heel persoonlijke en indringende aanpak.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Team Facilitator

Het begeleiden van teams is een vak apart. Zeker wanneer het om Executive Teams gaat. Als Deep System Team Facilitator ben je in staat om een team ver voorbij evenwicht te brengen zodat het collectief creatief vermogen ontwikkeld en versterkt kan worden.

Ben je benieuwd naar de diepgang van deze opleiding?

Wisdom Warrior

Verdieping is voor elke coach belangrijk. Deze online opleiding biedt je inzicht in Solution Focussed Coaching. In zeven modules verbreed je je kennis en vaardigheden en heb je onbeperkt toegang tot de Wisdom Warrior Community.

Je kunt je direct inschrijven en starten!

Opleidingen

Deep System Executive Coach
Deze intensieve opleiding is bedoeld voor ervaren coaches die zich graag verder willen ontwikkelen in het coachen van executives op het vlak van regeneratief leiderschap.

De opleiding is gebaseerd op de principes van actiegerichte, blended learning. De bijeenkomsten worden voorbereid in een online leeromgeving. Hierdoor is tijdens het betreffende blok de cognitieve kennis reeds aanwezig, zodat het tijdens het blok vooral om de transfer van theorie naar praktijk gaat.

De  Deep System Executive Coach opleiding wordt in vijf blokken gegeven en omvat in totaal dertien lesdagen. We starten twee keer per jaar met een nieuwe opleiding.

Regeneratief Leiderschap
In deze interactieve opleiding geven we leiders handvatten in hun ontwikkeling op weg naar daadwerkelijk regeneratief leiderschap. Deze ontwikkeling omvat een paradigmashift, een diepgaande verandering in denken. Het aangaan en ervaren van deze shift vraagt moed en verbinding.

In deze opleiding dagen we je uit om niet alleen de verandering zelf door te maken maar ook de vervolgstappen te zetten in je eigen organisatie.

De opleiding Regeneratief Leiderschap wordt in drie blokken gegeven en omvat een persoonlijk coachingsprogramma gedurende zes maanden.

Deep System Team Facilitator
Deze compacte maar intense opleiding is voor teamcoaches die al ervaring hebben opgedaan met teams maar zich verder willen verdiepen in het evenwicht en de dynamiek binnen een groep. Deep System Faciliteren betekent dat je opereert vanuit het systeemdenken, (zieke) dynamieken en het vermogen tot verbinding van individuen in de groep. Dit vermogen tot verbinding is een must voor de facilitator die een groep écht een stap verder wil brengen in hun dynamiek, naast het vermogen om de onderliggende dynamiek haarfijn te kunnen duiden.

De opleiding Deep System Team Facilitator wordt in drie blokken gegeven en start meerdere keren per jaar.

Masterclasses

Masterclass Regeneratief Leiderschap

In de Masterclass Regeneratief Leiderschap ervaar je welke ontwikkelingen mogelijk zijn voor jou als Senior Executive. Welke ruimte is er voor jou als mens en als leider om door te groeien naar Regeneratief Leider? Wat kan jouw nalatenschap zijn in het systeem waarbinnen je opereert wanneer je die groei omarmt?

Deze tweedaagse Masterclass biedt inzicht in de thematiek van Regeneratief Leiderschap binnen een Regeneratief (eco)systeem en de stappen die daarbij mogelijk zijn. We nemen een voorproefje op het volledige ontwikkelingstraject dat je kunt doorlopen in de opleiding Regeneratief Leiderschap.

Masterclass HR als begeleider van de transformatie

Chauteix Institute heeft speciaal voor HR directeuren een masterclass ontwikkeld waarin het transformatieproces in een organisatie centraal staat.

Wat betekent een transformatie voor de organisatie? Op welke wijze kan HR de directie begeleiden? Wat werkt niet, en vooral: wat werkt wel?

Deze driedaagse Masterclass biedt inzicht in de thematiek van Regeneratief Leiderschap en de bijbehorende transformatie van de organisatie.  Daarnaast zal uitgebreid de begeleiding van de directie met inzicht in hun persoonlijke patronen en groepsdynamiek worden behandeld.