google-site-verification=B35-aQvOlDN3SY8OfhvFmd8HprGIcwaPcUQrvWb4lo4

COMMUNITY

Een Regeneratieve Organisatie weet het collectieve brein in het ecosysteem te benutten. Om dit te faciliteren ontwikkelt Chauteix Institute communities. De online omgeving van een community kan de hybride vorm van leren bevorderen en bijdragen aan de borging van transformatietrajecten.

Ontsluiting collectief brein

Chauteix Institute biedt bij alle opdrachten een tailormade community omgeving aan. In deze hybride leeromgeving worden alle betrokkenen uitgedaagd om zichzelf te verdiepen in de transformatie van de organisatie. Niet alleen door met elkaar te sparren rondom een actueel thema maar ook door zichzelf te ontwikkelen op thema’s als Connected Leadership, Courageous Organizations en Connected People.

De hybride leeromgeving bevat korte documenten, video’s en webinars rondom deze thema’s. Wanneer het programma in de organisatie daarom vraagt, wordt specifiek voor de deelnemers in de organisatie live of online een verdieping op een actueel onderwerp aangeboden. Zo wordt het collectieve brein ontsloten en komt de transformatie potentie vrij.

Stap in onze community

Chauteix Institute biedt een tailormade omgeving aan bij elk transitietraject. Natuurlijk kan iedere leider die wil groeien in zijn transformatieproces gebruik maken van de inspiratie in onze community en tegelijkertijd een community met gelijkgestemde regeneratieve leiders volgen.

Maak een account aan voor onze Community en verdiep je in het inspirerende materiaal!