google-site-verification=B35-aQvOlDN3SY8OfhvFmd8HprGIcwaPcUQrvWb4lo4

Chauteix, ons verhaal

In onze snel veranderende maatschappij is de behoefte aan begeleiding niet alleen groot bij leiders van organisaties, maar ook binnen de organisaties zelf. Chauteix biedt programma’s aan waarin een antwoord wordt gezocht op de gewenste ontwikkeling van een organisatie in relatie tot de omgeving. Vanuit de principes van Regeneratieve Organisatie en Action Research.

De kern van Chauteix wordt gevormd door Tanno Bregonje, Margriet Bleekeren David van Ling. Vanuit hun individuele passie werken zij in een netwerk samen met anderen om regeneratieve organisaties en daarbij behorend moedig leiderschap vorm te geven.

Chauteix is een bosrijke omgeving in de Auvergne, Frankrijk. Op deze plek komen alle natuurelementen samen en is het onmogelijk om de natuur in al haar kracht niet te ervaren.

Op deze inspirerende locatie worden sinds jaar en dag executives begeleid volgens de principes van Regenerative, Connected, Courageous Leadership. Deze principes zijn gericht op het ontdekken van de dominante fase van bewustzijn waarmee de leider vorm geeft aan haar/zijn leiderschap. Daarbij wordt de mate van veerkracht van de leider in haar/zijn rol onderzocht.

Vanuit deze individuele transformatieprogramma’s is de vraag ontstaan om deze transformaties ook mogelijk te maken in team en organisatie context.

Team Members

Margriet Bleeker

Partner, sr. executive coach,
sr. leadership consultant

David van Ling

Partner, sr. executive coach

Tanno Bregonje

Sr. executive coach, schrijver, researcher