google-site-verification=B35-aQvOlDN3SY8OfhvFmd8HprGIcwaPcUQrvWb4lo4

Regeneratief leiderschap

De wereld om ons heen verandert in hoog tempo. Als leider word je daar dagelijks mee geconfronteerd. Het omgaan met toenemende complexiteit, vraagstukken die verder gaan dan oorspronkelijk bedacht en ervaren dat jouw handelen een groter systeem beïnvloedt. Dat betekent voor veel senior leiders dat zij zoeken naar handvatten om hier mee om te gaan.

De opleiding Regeneratief Leiderschap biedt geen eenvoudige instrumenten maar begeleidt jou in je zoektocht naar mogelijkheden en antwoorden om jezelf als leider te ontwikkelen in relatie tot het grotere geheel.

Wie ben jij als leider? Wat neem je mee aan ervaring en hoe wil je je van daaruit verder ontwikkelen? Wat betekent dat voor je omgeving?

In een klein gezelschap met gelijkgestemden ervaar je gedurende drie blokken wat het betekent om zelf in de ontwikkeling naar regeneratief leiderschap te stappen. Dit is een intens proces dat je huidige denkraam in verwarring brengt en je stimuleert om nieuwe wegen te bewandelen.

Het programma

Blok 1: Identiteit als Regeneratief Leider
(3 dagen, Le Moulin des Chauteix, Frankrijk)

In dit blok onderzoeken we jouw identiteit als regeneratief leider, de complexiteit die je ervaart en wat dat voor jou betekent. Je identificeert jouw stijl, overtuigingen en drempels en ervaart de moed om naar een nieuwe werkelijkheid te groeien waarin het denken en handelen in ecosystemen centraal staat.

Dit blok kan ook los van blok 2 en 3 gevolgd worden.

Blok 2: Nieuwe wegen als Regeneratief Leider
(3 dagen, Milsbeek)

In het tweede blok ontwikkel je door op de ervaringen die je in het eerste blok hebt opgedaan en schetsen we samen de nieuwe wegen die jou en je omgeving (ecosysteem) in deze groei kunnen helpen. Welke handvatten zijn er en hoe kan je deze integreren? Groei kan niet zonder ervaring, we vragen je na dit blok om een project te starten in jouw ecosysteem zodat je de nieuwe wegen kunt bewandelen in je eigen omgeving.

 

Blok 3: Nieuwe werkelijkheid als Regeneratief Leider
(3 dagen, Le Moulin des Chauteix, Frankrijk)

In het laatste blok valt alles samen en ervaar je de stappen die je hebt gezet in jouw ontwikkeling als regeneratief leider en word je meegenomen in de ervaring binnen het systeem van de groep. Waar ben je nu? Wat is jouw nieuwe werkelijkheid?

Blok 2 en 3 zijn alleen te volgen nadat blok 1 is gevolgd. 

Aanmelden of meer informatie?

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en ervaringen van dit  intensieve programma. 

Het programma start 1 – 2x per jaar.