google-site-verification=B35-aQvOlDN3SY8OfhvFmd8HprGIcwaPcUQrvWb4lo4

Deep System Team Facilitator

Werken met een team vraagt andere intenties en vaardigheden dan het werken met een individu. Deze compacte maar intense opleiding is voor teamcoaches die al ervaring hebben opgedaan met teams maar zich verder willen verdiepen in het evenwicht en de dynamiek binnen een groep. Chauteix biedt deze opleiding aan vanuit dezelfde axioma’s als de Deep System Executive Coach opleiding. Dit betekent dat we opereren vanuit het systeemdenken, (zieke) dynamieken en het vermogen tot verbinding van individuen in de groep.

 

Dit vermogen tot verbinding is een must voor de facilitator die een groep écht een stap verder wil brengen in hun dynamiek, naast het vermogen om de onderliggende dynamiek haarfijn te kunnen duiden. In deze opleiding ervaar je zelf wat dit betekent en hoe je dit als facilitator kunt hanteren voor een groep.

Het Programma

Blok 1: Team als systeem
(2 dagen, Milsbeek)

In het eerste blok maak je kennis met het denken vanuit systemen, gezonde en zieke systemen en het daarbij behorende TIPIR Experience Field. Je zult ook de ontmoeting met het teamsysteem ervaren en wat het betekent om een systeem ver voorbij evenwicht te brengen.

Rode draad in deze dagen is jouw rol als facilitator.

In voorbereiding op blok 2 ga je aan de slag met achterliggende theorie en bereid je een teaminterventie voor die in blok 2 gerealiseerd wordt.

Blok 2: Deep Change Interventions (I)
(2 dagen, Milsbeek)

Dit tweede blok staat in het teken van Action Learning. Chauteix werkt het liefst met de verschillende beschikbare elementen, waar de Natuur een grote plaats bij inneemt. In dit blok voer je jouw interventie volgens de TIPIR methode uit en ervaar je wat het is om vanuit deze Deep System methode te werken.

In voorbereiding op blok 3 ga je zelf met een team aan de slag op basis van de kennis die je tot nu toe hebt opgedaan. Van deze teaminterventie maak je een kort verslag dat je voor blok 3 instuurt.

Blok 3: Deep Change Interventions (II)
(2 dagen, Milsbeek)

In dit laatste blok gaan we dieper in op de systeemdynamiek en wat deze dynamiek doet met jou als facilitator. Op dag twee blikken we terug op jouw persoonlijke leerervaringen.

Na afronding van deze drie blokken ontvang je het certificaat Deep System Team Facilitator en zal je op de website van Chauteix vermeld worden.

 

Data en kosten
De volgende opleidingsgroep start in oktober 2023. 
De overnachting in blok 2 is zeer gewenst en opgenomen in de prijs. Overnachting tijdens de andere blokken is mogelijk op de locatie in Milsbeek.

De prijs voor deze intensieve opleiding is tijdelijk zeer aantrekkelijk :
€ 1750,- excl. 21% BTW, normale prijs is € 3300,- excl.  21% BTW. 

Wil je je inschrijven of meer informatie? Laat het ons weten en we nemen direct contact met je op!